kiegelet

A biztosítás a szerződő életbiztosítási és utasbiztosítási védelmén túl baleset-biztosítási fedezetet is nyújt a gépjármű utasainak és vezetőjének.

  • A biztosító kockázatviselése a világon bárhol, bármikor bekövetkező biztosítási eseményre kiterjed.
  • A szerződő életbiztosítási védelmén túl baleset-biztosítási fedezetet is nyújt a jármű utasainak és vezetőjének.

Mire köthető?

Kiegészítő életbiztosításunkat azok a magánszemélyek választhatják, akik társaságunknál új kötelező biztosítást kötnek, vagy rendelkeznek 3 hónapnál nem régebben kötött, és díjjal rendezett kötelező biztosítással.

Mit nyújtunk Önnek?

Biztosítási díját a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításával megegyező ütemben fizetheti, legyen az akár havi, negyedéves, féléves, vagy éves gyakoriságú.
A szerződés minden esetben tartalmazza a bármely okból bekövetkező halálra, a gépjármű üzemeltetése során bekövetkező baleseti halálra és a baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra vonatkozó elemet.
Kiegészítő életbiztosításunk halál esetére szóló kockázati életbiztosítás. Ha azonban casco biztosítását is nálunk köti meg, a kockázati életbiztosítás helyett választhatja a hitelfedezeti életbiztosítást.

Melyik tarifálót válassza?

Nem nálunk van kötelező biztosítása?
Számítsa ki kötelező biztosítása díját az Allianznál, és szerződéskötéskor válassza mellé az Allianz Kiegészítő Életbiztosítást!