group

Mit gondol, mitől függ egy vállalkozás sikere? A termék minőségétől? Esetleg a profi értékesítői csapattól?
Természetesen ezek is fontosak, azonban vállalkozása csak akkor lesz igazán sikeres, ha megfelelő munkavállalókat alkalmaz, akik megbízhatóak, számíthat rájuk minden helyzetben, és akik saját céljuknak érzik vállalkozása küldetését, így stabil és kreatív munkaerőként tudják támogatni annak működését.
Teremtse meg Ön is munkavállalói biztonságát, készüljön fel a váratlan helyzetekre és kösse meg Csoportos személybiztosításunkat!

Újdonságaink

Csoportos személybiztosításunk 3 új biztosítási fedezetet kínál, amelyek segítségével Ön teljes körűen gondoskodhat munkavállalói testi és lelki egészségének megőrzéséről.

  • Orvosi ellátásra szóló egészségbiztosítás: egészségügyi szolgáltatások igénybevétele (pl.: járó beteg szakellátás, labor vizsgálatok, diagnosztikai vizsgálatok, szűrővizsgálatok, terhes gondozás).
  • Munkavállalói asszisztencia program: 24 órás, ingyenesen hívható, teljesen anonim telefonos segítségnyújtás pszichológiai, jogi és pénzügyi témákban.
  • Rákdiagnosztikára és orvosi betegvezetésre szóló egészségbiztosítás: daganatos megbetegedéssel kapcsolatos diagnosztikai vizsgálatok megszervezése és elvégzése, orvosi konzultációk, kezelési javaslat elkészítése, klinikai kutatási programban való részvétel elősegítése.

Egyszerű szerződéskezelés

Csoportos személybiztosítási termékünket úgy alakítottuk ki, hogy minden igénynek megfelelő, komplex élet-, baleset- és egészségbiztosítási csomagot állíthasson össze munkatársai számára. Egy szerződés keretén belül több munkatárs biztosítható, sőt, több csoport is kialakítható, amellyel lehetősége van a biztosítási összegek differenciálására is.

A biztosítási szerződéssel kapcsolatosan a biztosítottak létszámától és a biztosítási díjtól függően az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Önnek:

  • díjkedvezmény,
  • évente vagy negyedévente történő díjelszámolás,
  • a csoportba való automatikus, bejelentés nélküli belépés, illetve a csoportból történő automatikus kilépés kedvezménye,
  • a kockázatviselés kezdetére vonatkozó kedvezmény (az ajánlattételt követő napon megkezdődik a kockázatviselés),
  • az életbiztosítási, illetve az egészségbiztosítási elemek tekintetében a biztosító eltekint a várakozási időtől.